Recept: Zoete pastinaak pannenkoeken

De meeste groente wordt tijdens het avondeten gegeten, maar het is helemaal niet zo lastig om eerder op de dag ook al wat groente binnen te krijgen. Zo heb ik pastinaak verwerkt in deze pannenkoeken. De pastinaak heeft zelf al een licht zoete smaak en is verder bijna niet te proeven. Probeer het eens!

  • 60 g havermout
  • 70 g pastinaak (gestoomd of gekookt)
  • 1 ei
  • 1 eetlepel honing
  • Ongeveer 150 ml melk

De bereiding van deze pannenkoekjes is heel simpel, je doet alle ingrediënten in een blender of keukenmachine en maalt ze tot een glad beslag. Wanneer je dit beslag iets te dik vindt kun je er altijd wat meer melk bij doen. Vervolgens warm je een pan met wat olie op op middelhoog vuur en bak je de pannenkoeken zoals je dit ook met normale pannenkoeken zou doen.

Serveer ze eventueel met wat kaneel en honing. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *