Recept: Spicy cream cheese pasta

Op zoek naar een makkelijk receptje dat snel op tafel staat en ook nog lekker is? Zoek niet verder!

Wat heb je nodig?

  • 200 g volkoren pasta
  • 150 g zuivelspread light
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el chilivlokken
  • 1 el olijfolie
  • 30 g (Parmezaanse) kaas en wat extra om te strooien
  • Optioneel: een handje rucola en wat geroosterde pijnboompitjes

Zo maak je het

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar een scheut kookwater.

Pel de knoflook en pers deze uit. Verwarm wat olijfolie in een hapjespan en bak de knoflook samen met de chilivlokken voor een paar minuten. Voeg daarna de zuivelspread, kaas en de scheut kookvocht toe en warm op. Roer tot er een gladde saus ontstaat en voeg de pasta bij de saus. Meng door elkaar en serveer, eventueel met rucola en geroosterde pijnboompitjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *