Recept: Roggebroodsticks met za’atar en tahini

De inspiratie voor dit voedzame snackreceptje komt van de enige echte Ottolenghi. In een van zijn restaurants in Londen at ik een vergelijkbaar gerechtje, maar dat bevatte focaccia. Ik besloot het om te toveren in makkelijke broodsticks die je in tahini kunt dippen. Erg lekker, vezelrijk en super snel gemaakt!

Wat heb je nodig?

  • 3 sneetjes roggebrood
  • 2 el olijfolie
  • Een kleine theelepel za’atar
  • Tahini

Hoe maak je het?

Snijd de sneetjes roggebrood in sticks.

Verwarm de olijfolie op in een koekenpan en doe de za’atar er vlak voordat je het brood in de pan doet bij. Bak daarna het brood voor een paar minuutjes, draai ze om en bak ook de andere kant een paar minuutjes. Als het goed is zijn de sticks nu lekker knapperig.

Serveer de sticks met een bakje tahini.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *