Recept: Pizza Enchiladas

Om maar even in de pizzasferen te blijven, vandaag een receptje voor Pizza Enchiladas. Makkelijk, snel en natuurlijk lekker voedzaam.

Wat heb je nodig?

  • Scheutje olijfolie
  • 120 g champignons
  • 150 g spinazie
  • 1 grote tomaat
  • 40 g zwarte olijven (gesneden)
  • 120 g mozzarrella
  • 1 blik pizzasaus
  • 4 volkoren wraps

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de champignons en de tomaat in stukken. Verwarm wat olijfolie in een hapjespan en Bak de champignons, tomaat en spinazie voor vijf minuten. Voeg de olijven en de pizzasaus toe.

Verdeel het pizzasausmengsel over de wraps en rol ze op. Leg ze in een (eventueel ingevette) ovenschaal en strooi de mozzarella er overheen. Eventueel kun je er nog wat olijfjes en oregano op doen.

Bak de enchiladas voor 20 minuten af in de oven en geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *