Recept: Chocolade pannenkoekjes met warme kersen

Vandaag begin ik de dag met deze pannenkoekjes. Lekker en gezond!

Wat heb je nodig?

  • 50 g havermeel
  • 1 ei
  • 1 el cacaopoeder
  • 50 ml (amandel)melk
  • 1 el vloeibare zoetstof

Voor de saus:

  • 50 g kersen (diepvries)
  • 1 tl maizena + 2 tl koud water
  • Een scheutje water

Hoe maak je het?

Meng de ingredienten voor de pannenkoekjes door elkaar. Verwarm wat olie op in een koekenpan en doe een grote eetlepel per pannenkoekje in de pan. Bak ze ongeveer 2 minuten en draai ze om. Bak ook de andere kant twee minuten.

In de tussentijd warm je de kersen met wat water op in een pannetje. Maak een pasta van de maizena en het koude water. Wanneer de kersen koken voeg je de maizena pasta erbij. Laat nog een paar minuten koken terwijl je roert. Doe dit tot de saus wat indikt.

Serveer de pannenkoekjes met de kersen er overheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *