Recept: Bruschetta burger

Wat heb je nodig? (2 porties)

  • 2 volkoren bollen (om af te bakken)
  • 1 bol (buffel)mozzarella
  • 3 trostomaten
  • Een paar takjes basilicum
  • Olijfolie (met en zonder knoflook)

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op de temperatuur die aangegeven staat op de verpakking van de volkoren bollen. Voordat je de bollen in de oven legt snijd je ze doormidden en besmeer je de binnenkanten met wat olijfolie met knoflook.

Snijd de tomaten in blokjes en verwijder eventueel het vruchtvlees. Haal de blaadjes van de takjes basilicum af en hak ze in kleinere stukjes. Meng de blokjes met een een scheut olijfolie en de basilicum. Voeg eventueel nog wat peper en zout toe.

Laat de mozzarella uitlekken.

Beleg de onderkant van de bollen met het tomatenmengsel en bedek met mozzarella. Serveer de burger zo of met een salade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *