Over mij

Ik wil mezelf graag aan je voorstellen. Mijn naam is Lisa Dorsman, ik ben een Food Innovator. Ik heb een enorme passie voor het menselijk lichaam en hoe die gezond gehouden kan worden door middel van voeding. Wanneer men aan mij vraagt wat mijn missie is, zeg ik altijd dat ik de wereld een stukje gezonder wil maken. Ik ben dan ook (bijna) dagelijks bezig met het bedenken van oplossingen voor lastige voedselkwesties, met name op het gebied van gezonde voeding.

Na mijn bachelor in Food Innovation ben ik, om me verder te verdiepen in het menselijk lichaam, begonnen met de master Health Food Innovation Management aan de universiteit van Maastricht, die ik met veel plezier volg.

Met mijn missie in gedachten heb ik mijn eerste kookboek ‘Vezels’ geschreven. Vezels zijn ontzettend goed voor onze gezondheid, maar we eten er bijna allemaal veel te weinig van.

Artikelen

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200303_00150141/maastrichtse-lisa-dorsman-schrijft-kookboek-met-recepten-vol-vezels-gooi-eens-wat-bonen-in-je-chocomousse