Recept: Griekse speltwrap

De wrap:

  • 40 gram speltmeel
  • 1 theelepel olijfolie
  • Snufje zout
  • 50 ml water
  • Wat oregano

De vulling:

  • 1/2 aubergine
  • Olijfolie
  • Een halve theelepel kaneel
  • Peper & zout naar smaak
  • 75 gram fetablokjes
  • 20 gram pijnboompitjes

Doe alle ingrediรซnten voor de wrap in een kom en meng ze goed door elkaar met een garde.

Doe wat olijfolie in een koekenpan en laat de olie warm worden. Giet het beslag voor de wrap in de pan en verspreid dit zodat je een platte, ronde wrap krijgt. Draai de wrap om als het beslag aan de bovenkant bijna helemaal gaar is.

Rooster de pijnboompitten.

Snij de aubergine in blokjes en bak deze in wat olijfolie. Kruid de aubergine met de kaneel en peper & zout naar smaak.

Beleg de wrap met de aubergine, de fetakaas en de pijnboompitjes.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *